Pomáhejte s námi

Líbí se Vám, co děláme? Chtěli byste se do naší práce také zapojit? Začněte pomáhat s námi!

Pomoc má mnoho tváří! Stačí si jen vybrat:

Pomůžu finančně

Náš domov je financován z několika zdrojů - z příjmů od obyvatel (platba za služby spolu s příspěvkem na péči), z úhrad za zdravotní služby od zdravotních pojišťoven a v neposlední řadě z darů od našich dárců, sponzorů a příznivců. Jen díky Vašim příspěvkům můžeme poskytovat kvalitní služby! Přidejte se k nám. Dar je možné poukázat na náš peněžní účet:

1180078319/0800; VS 7777

Pomůžu materiálně

Máte nadbytek nepoužívaných nebo starších věcí? Neprodala Vaše firma všechny výrobky? Máte kazové zboží, které nelze dát na trh? I takové věci mohou mít ještě využití.

Pomůžu dobrovolnicky

Ve fantazii a v dobrovolnictví se meze nekladou. Umíte něco dobře? Pojďte nám pomoct. Uvítáme šikovné lidi jako asistenty k našim klientům (procházky, povídání, pořádání různých zájmových činností), lidi, kterým nevadí pracovat na zahradě nebo dělat drobné opravy v budově, i lidi, kteří umí fotit nebo třeba spravovat sociální sítě. V případě zájmu kontaktujte Zdeňka Ryšavého.

Odkaz ze závěti

Sepsáním poslední vůle zabezpečíte především svou rodinu i své blízké. Navíc můžete díky daru ze závěti podpořit i činnost vybrané dobročinné organizace. Díky vašemu daru toho můžete dokázat ještě hodně. Více se dočtete zde.

Naše středisko v číslech

V Betanii nyní žije 0 obyvatel